Naša Misija

Naša poslovna filozofija se zasniva na tome da krajnji korisnik naših usluga bude zadovoljan samim kvalitetom proizvoda, samom izradom pozicije, montažom pozicije i obezbeđenim servisom ugrađenih pozicija.

O Nama

SIMONTAL je firma za proizvodnju i ugradnju PVC I ALU stolarije, mi smo porodična manufaktura koja je prepoznatljiva isključivo po vrhunskom kvalitetu i samo vrhunskom kvalitetu materijala, izrade i ugradnje PVC i Alu stolarije, kako i svih ostalih propratnih sadržaja kao što su komarnici, roletne, unutrašnje podprozorne daske i spoljne okapnice. Postojimo duži niz godina i za to vreme smo uradili sijaset poslova na celoj teritoriji Republike Srbije koji se ogledaju u izradi prozora, vrata, svetlarnika, pregrada, komarnika, roletni i polustrukturalnih fasada.

Naš Moto

Trudimo se da budemo prepoznatljivi i da se razlikujemo od svih drugih kolega, tako sto smo se odlucili da nam moto bude kvalitet i samo kvalitet, a dokaz kvaliteta su mnogobrojni zadovoljni klijenti. Na narednim stranicama detaljnije cete se upoznati sa nasim asortimanom proizvoda koje nudimo i sa materijalima sa kojima radimo. Nadamo se uspesnoj saradnji.

about us

Brendovi

Salamander // PVC Systems
Salamnder je jedan od svetskih lidera na tržištu PVC stolarije. Svi delovi su proizvedeni u Nemačkoj po visokim evropskim standardima.
https://www.sip-windows.com
Profilco // Aluminium Systems
PROFILCO je osnovan u 2001. godini. Ugradjena je najmodernija proizvodna oprema za proizvodnju aluminijumskih profila u Evropi u klasicnoj hali koja se nalazi u Inofyti, Viotia, koja je renovirana u skladu sa arhitekturom objekta.
http://www.profilco.gr/aluminium
Alumil // Aluminium Systems
Alumil predstavlja najveću privatnu kompaniju u jugoistočnoj Evropi za preradu aluminijuma u pogledu proizvodnje, distributivne mreže i širokog spektra aluminijumskih sistema.
http://www.alumil.com/rs/
Gu Bks // Securing Technology
Gretsch-Unitas je posle preko 100 uspešnih godina jedan od vodećih ponuđača prozora i vrata, automatskih sistema ulaza, kao i sistema za upravljanje objektima.
https://www.g-u.com

PONOSNI NA PORTFOLIO

Untitled-7.jpgUntitled-2.jpgUntitled-6.jpgUntitled-3.jpgUntitled-4.jpgUntitled-8.jpgUntitled-5.jpg

Novosti

Newsletter

Upišite se na našu newletter listu i pratite korisne i važne savete.
Simontal
Proizvodnja ALU i PVC stolarije.

Kontaktirajte nas

Tel: +(381) 22 311 140
Fax: +(381) 22 312 141
Mob: +(381) 63 296 410
Email: vranic1.simontal@gmail.com

Simontal
Vuka Karadžića 71, 22300 Stara Pazova

Ponedeljka do Petka: 08h do 18
Subotom: 08h do 18h