Naša misija

Naša poslovna filozofija se zasniva na tome da krajnji korisnik naših usluga bude zadovoljan samim kvalitetom proizvoda, samom izradom pozicije, montažom pozicije i obezbeđenim servisom ugrađenih pozicija.

O nama

SIMONTAL je firma za proizvodnju i ugradnju PVC I ALU stolarije, mi smo porodična manufaktura koja je prepoznatljiva isključivo po vrhunskom kvalitetu i samo vrhunskom kvalitetu materijala, izrade i ugradnje PVC i Alu stolarije, kako i svih ostalih propratnih sadržaja kao što su komarnici, roletne, unutrašnje podprozorne daske i spoljne okapnice. Postojimo duži niz godina i za to vreme smo uradili sijaset poslova na celoj teritoriji Republike Srbije koji se ogledaju u izradi prozora, vrata, svetlarnika, pregrada, komarnika, roletni i polustrukturalnih fasada.

Naš moto

Trudimo se da budemo prepoznatljivi i da se razlikujemo od svih drugih kolega, tako sto smo se odlucili da nam moto bude kvalitet i samo kvalitet, a dokaz kvaliteta su mnogobrojni zadovoljni klijenti. Na narednim stranicama detaljnije cete se upoznati sa nasim asortimanom proizvoda koje nudimo i sa materijalima sa kojima radimo. Nadamo se uspesnoj saradnji.

Uspešan tim

Više od 15 godina postojimo, radimo i učimo sve više sa svakim novim projektom. Od nekada projekata u privatnim domaćinstvima, uspeli smo vrednim radom da dođemo do velikih projekata za srednja i velika preduzeća jer imamo uspešan tim koji može to da izgura.

Zašto izabrati nas?


KVALITET I SIGURNOST

Na prvo mesto stavljamo klijenta pa nam je izuzetno važno da klijnetu bude isporučen maksimalan kvalitet kada je u pitanju sam proizvod ali i kvalitet ugradnje.


PORODIČNA TRADACIJA I ISKUSTVO

porodična manufaktura koja je prepoznatljiva isključivo po vrhunskom kvalitetu i samo vrhunskom kvalitetu materijala, izrade i ugradnje PVC i Alu stolarije.


STALNO POKUŠAVAMO DA UNAPREDIMO ZNANJE

Kroz godine iskustva koje su prošle, spoznali smo da samo uz konstantnu edukaciju i podzanje kvaliteta rada može da se održi poslovanje.

Upoznajte naš tim

ALEKSANDAR VRANIĆ

Vlasnik & direktor

Aleksandar ima 37 godina, oženjen je ima 1 dete, i ovim poslom se bavi 15 godina.

Predrag

Monter stolarije

Predrag je majstor i monter alu i pvc stolarije.

about_us_3

Uskoro

Monter stolarije

Uskoro.

about_us_8

Uskoro

Vozač

Uskoro.